Sadržaj se učitava...

VIJESTI > ZANIMLJIVOSTI

09.04.2012. | PIŠE: Oslobođenje PORTAL

Svi žele pogledati francuski "pornic"

Mlada Francuskinja koja je na YouTube prije čak pet godina postavila video s ljetovanja nazvan "pornic", vjerojatno se iznenadila kada je vidjela koliko gledanja njen ni po čemu poseban video ima.Četiri i pol milijuna gledatelja, u najvećem broju slučajeva razočaranih Balkanaca, kliknulo je na ovaj video zbog varljivog naziva i otkrilo da u njemu nema golotinje, a kamoli "pornica" koji su očekivali. Screenshot također nije baš najbolje odabran, a mlada djevojka u badiću mnogima je predstavljala početak "nečeg zanimljivog", prenosi Index.hr.

Međutim, ništa od toga. Pornic je ime ljetovališta u Francuskoj, a nalazi se nedaleko Nantesa. Mlada Francuskinja Ema nanizala je gomilu zaista običnih fotografija nje i njenog društva i objavila ih. Napaljeni Balkanci očekivali su pornografiju i razočarali se, a portal Lupiga.com prenio je ovu zanimljivu vijest i ukazao na ovaj smiješni internet fenomen.

Razočarani su gledatelji ostavili preko 1400 nezadovoljnih komentara i čak 2267 dislikeova, ali neki su shvatili svoju zabludu i ostavili komentare kao što su: "Hahahah, koji smo mi Balkanci napaljeni jadnici", "Kreteni koji nisu lajkovali su namcori koji su glupi i ne znaju da cene sto su ispali glupi", "Ajmo like svi koji su krenuli vaditi kitu ahhahahah", "Prvi pornic koji sam odgledala", "Ajde daj jos jedan pornic, ovaj je bio odlican".