loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Muzika
Gibonni pjeva u Bugojnu i na banjalučkom Kastelu
još 25 min. čitanja
ponedjeljak, 16. April 2018.

Gibonni pjeva u Bugojnu i na banjalučkom Kastelu

Dođite “dobri judi” da zajedno uživamo u ovoj glazbenoj čaroliji, poručuje Gibonni/Damir Ćumurović

Velikim spektakularnim koncertom 27. aprila, u sportskoj dvorani KSC Bugojno, u sklopu obilježavanja Dana općine, u organizaciji HKD Napredak podružnice Bugojno, nastupit će jedna od zasigurno najvećih regionalnih zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni.

Koncert za pamćenje

Ovom velikom muzičaru raduju se i Banjalučani, a njih će obradovati 8. juna, kada će na banjalučkoj tvrđavi Kastel održati koncert za pamćenje.

Posljednji put Banjalučani su u koncertu ovog briljatnog autora, pjesnika i pjevača uživali prije četiri godine.

Organizator koncerta OK team po prvi put spektakl Gibonnija "donosi" na jedan od najljepših koncertnih prostora u Banjoj Luci - tvrđavu Kastel.

Svi fanovi i ljubitelji ove velike zvijezde koji njegovu samostalnu karijeru koja traje od 1991. godine, prate kroz najveće hitove: "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Tempera", "Libar", "Žeđam", "Ovo mi je škola", "Svi moji punti kad se zbroje", "Mirakul" i brojni drugi, zasigurno sa nestrpljenjem nakon dugo vremena isčekuju ovaj koncert. Za očekivanje je da će se i ovaj put za spektal na tvrđavi Kastel tražiti karta više.

Ovaj autor i pjevač je na muzičkoj sceni prisutan već više od 30 godina, a njegovi veliki hitovi su pokorili cijeli region.

Mediteranska nota

Kombinacija rocka i popa u njegovim pjesmama koju prati mediteranska nota, te fenomenalni tekstovi u kojima na hiljade obožavalaca pronalazi sebe, našli su put do srca mnogih i učinili Gibonnija istinskom zvijezdom.

- Dođite “dobri judi” da zajedno uživamo u ovoj glazbenoj čaroliji, da zajedno podijelimo radost i ugođaj ovog spektakla, jer Gibonni obećava doživljaj koji ćemo zacijelo dugo nositi u sjećanju, poručuje Gibo.

Ulaznice za koncert u Banjoj Luci i u Bugojnu su u prodaji od srijede 18. aprila putem prodajnog sistema kupikartu.ba.

Najnovije