loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Muzika
(VIDEO) Olimpijski centar Jahorina spremio novogodišnji poklon - koncert Željka Joksimovića
još 25 min. čitanja
utorak, 14. Novembar 2017.

(VIDEO) Olimpijski centar Jahorina spremio novogodišnji poklon - koncert Željka Joksimovića

Željko Joksimović na Jahorini/

U hotelu Bistrica na Jahorini jučer je ozvaničena saradnja između Olimpijskog centra Jahorina i Željka Joksimovića koji će sve goste u novogodišnjoj noći obradovati svojim koncertom na platou ispred hotela Bistrica.

Ulaz je besplatan, a brojni posjetioci će imati priliku da uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravan provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini.

- Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo novogodišnji koncert jednog od najboljih muzičara sa ovih prostora, Željka Joksimovića. Velika nam je čast i zadovoljstvo što ćemo sarađivati sa Željkom i obradovati sve naše goste, goste Jahorine, jedinstvenim koncertom. Od ove godine, Jahorina je konačno u krugu onih koji organizuju sprektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert je svakako jedan od njih. Želio bih da napomenem da se ulaz na koncert neće naplaćivati, te vas sve pozivamo da zajedno budemo dio velikog novogodišnjeg muzičkog spektakla na Jahorini, istakao je direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić i dodao da se raduje što se turisti iz regiona ponovo okupljaju na Jahorini kako bi uživali u planinskom ambijentu, ali i zajedno proslavljali praznike.

- Raduje me svaki doček Nove godine, a ove godine posebno jer ću biti na Jahorini. Volim ovu planinu i drago mi je što napreduje svake godine ponuda, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima Jahorina destinacija za odmor i skijanje. Hvala kompaniji m:tel i Olimpijskom centru Jahorina na pozivu da se zajedno provedemo i dočekamo 2018. godinu a ja mogu da obećam sjajan provod. Publika me poznaje i zna da uvijek dam maksimum, a tako će biti i sada zato, hajdemo u planine, rekao je Joksimović.

Najnovije

22/04/2018 u 2:30 h
Povratak u prirodu
22/04/2018 u 2:00 h
Veganske bjelančevine
Slični tekstovi po tagovima