loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Estrada
Dadilja progovorila o drami u stanu Nataše Bekvalac: Probudila me buka i vriska
još 25 min. čitanja
utorak, 17. April 2018.

Dadilja progovorila o drami u stanu Nataše Bekvalac: Probudila me buka i vriska

/Instagram

Dadilja djece, Nataše Bekvalac, J. M. dala je izjavu u policiji nakon što je Luka Lazukić nanio povrede Nataši Bekvalac.

Nije se umiješala zato što je, kako je rekla, bila uplašena.

- Bila sam u sobi i probudila me je buka i vriska, galama. Uplašena sam sedela i nisam htela da izađem iz sobe. Ništa nisam videla do 10 sati kada je Luka uzeo svoje stvari i izašao iz stana i više ga nisam videla, ispričala je J. M. u policiji.

Inače, dadilja Natašine djece je osoba koja je viđena da izlazi iz zgrade Nataše Bekvalac. U subotu je izašla i napravila krug oko zgrade kako bi vidjela gdje se nalaze novinari. U nedelju je uslikana kako šeta pse, piše Kurir.

Podsjetimo, pjevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je prije samo dva mjeseca dobila kćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomjesečnom kćerkom.

Lazukić je nakon saslušanja u policiji, pušten da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo mjeru zadržavanja. Lazukić tvrdi da nije tukao Natašu, sama je pala.

Najnovije