loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Estrada
Indira se pohvalila savršenom figurom
još 25 min. čitanja
ponedjeljak, 17. Juli 2017.

Indira se pohvalila savršenom figurom

Instagram/

Nakon 21 godinu uspješne saradnje Indira Levak je napustila Coloniu, a sada uživa na zasluženom godišnjem odmoru

 Naime, nedavno se energična pjevačica odlučila okušati u samostalnoj karijeri. Nova pjesma i videospot  za "2 luđaka" premjerno su prikazani u nedjelju na Top.hr-u (RTL).

Indira ne skriva koliko je sretna i ponosna te koliko joj u cijeloj ovoj situaciji znači podrška fanova. ‘Život je sada’ poručuje uvijek nasmijana pjevačica. Sukladno objavi, Indira je odlučila živjeti punim plućima. Sa svojim je pratiteljima na Instagramu odlučila podijeliti dvije fotografije u crveno bijelom kupaćem kostimu. 

image
Instagram/

Pjevačica nema običaj objavljivati ovakve fotografije. Ipak, svi su njezini obožavatelji pozitivno iznenađeni i nadaju se kako će ovo Indiri preći u naviku. Njezina je savršena figura ‘zaradila’ stotine pozitivnih komentara.

‘Juhuuuu!!! Sretna sam k’o malo dijete! Hvala vam, najdraži moji, na toplim riječima podrške, vi ste moja snaga! A sada malo uživancije’, napisala je Indira uz fotografiju. Prema svemu sudeći, ispunila je svoje obećanje i svoju je prepoznatljivu energiju usmjerila na svježe ideje i prema željama vjerne publike, kojoj je zahvalna na bezuvjetnoj podršci i ljubavi.

image
Instagram/

Indira je u objavi dala naslutiti kako će njezin odmor trajati prilično kratko zato jer se što prije želi vratiti u studio. Zaista je neumorna, piše Story.

Najnovije

23/04/2018 u 6:00 h
Čorba od koprive