loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Estrada
Nataša Bekvalac uplašena: Traži razvod i produženje mjere o zabrani prilaska 
još 25 min. čitanja
utorak, 17. April 2018.

Nataša Bekvalac uplašena: Traži razvod i produženje mjere o zabrani prilaska 

/RAS SRBIJA/BLIC

Nataša Bekvalac nakon što ju je suprug fizički napao ne želi više da čuje za Luku Lazukića.

Pjevačica je rekla bliskim prijateljima da je njen suprug, s kojim je prije samo dva mjeseca dobila kćerku Katju, mrtav za nju i da se nada da će završiti u zatvoru zato što ju je šamarao i udarao rukama i nogama pred njihovom dvomjesečnom kćerkom.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskog pjevačici, ona je i dalje pod velikim stresom. Uplašena je i komunicira samo sa kćerkom, sestrom i roditeljima. Ne može da se smiri i jedina utjeha su joj djeca, od kojih se ne odvaja. Pokušava da zaboravi noć kada je Luka izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na nju nakon što mu je pronašla prepisku s drugim ženama.

Ona je s modricama i otocima u subotu dala iskaz policiji, a to će učiniti ponovo u toku ove nedelje. Bekvalčeva ne želi nikad više da se sretne s Lazukićem i od advokata je tražila da se razvedu po hitnom postupku.

Njen advokat Nemanja Vlček za Kurir je potvrdio da je pjevačica uplašena i da će zbog toga tražiti produženje mjere o zabrani prilaska sa 48 sati na 30 dana, kao i pritvor za Luku.

image
Arhiv/ Story.rs

- Imajući u vidu da Nataša Bekvalac strahuje za svoju bezbednost, očekujemo da će sud Luki Lazukiću odrediti pritvor ili da mu se mera zabrane prilaska i komunikacije s Natašom produži na 30 dana zbog mogućnosti da ponovi ovo što je učinio, rekao je Vlček iz advokatske kancelarije „Aleksić“.

Lazukić je nakon saslušanja u policiji, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo mjeru zadržavanja. Lazukić tvrdi da nije tukao Natašu, sama je pala.

- Došao sam iz grada i legao da spavam. U nekom trenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnuo sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala, izjavio je Lazukić na saslušanju, piše Kurir, prenosi cdm.me.

Pjevačica ima lake tjelesne povrede i potres mozga, zbog čega se i drugi put vratila u Urgentni centar.

Najnovije