loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Estrada
Natašu Bekvalac jurili zelenaši zbog Lukinih dugova
još 25 min. čitanja
ponedjeljak, 16. April 2018.

Natašu Bekvalac jurili zelenaši zbog Lukinih dugova

U braku su od septembra prošle godine/Informer

Kako tvrdi izvor lista Alo, blizak IT stručnjaku, Luka duguje oko 50.000 eura određenom krugu ljudi, koji više nisu željeli da čekaju novac, pa su ga svakodnevno pritiskali.

Pošto on nije vraćao pare, pozivi su počeli da stižu i na Natašinu adresu.

- Uveliko se o tome pričalo i ranije, samo je sada eskaliralo. On duguje velike pare nekim ljudima, otprilike, kada se sve sabere, blizu 50.000 evra. Nataša je počela da dobija pozive sa raznih strana i tražili su od nje da vrati pare koje duguje njen suprug. Kada je to čula, bila je šokirana. Nije verovala šta ju je snašlo, jer se to njoj nikada ranije nije desilo - otkriva izvor i dodaje da je tada došlo do prve svađe između supružnika.

- Nataša je želela da razgovara sa Lukom o svemu, međutim, on je odbijao da priča o tome i tada je, malo pred Uskrs, došlo do svađe. Luka je napustio stan i otišao kod roditelja na nekoliko dana, nakon čega su Nataša i on izgladili odnose - kaže izvor blizak Lazukiću.

Taman kada je pomislila da je sve u redu, desio se još jedan incident u njihovom stanu. Nataša je dobila batine, a preko toga nije željela da pređe.

Podsjećanja radi, ​Luka Lazukić, IT stručnjak, u noći između petka i subote je pretukao svoju suprugu, pjevačicu Natašu Bekvalac, koja je sa povredama na tijelu otišla u Urgentni centar.

Najnovije

23/04/2018 u 6:00 h
Čorba od koprive