loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Zvijezde
Bahata glumica trenutno se viđa s dvojicom poznatih frajera
još 25 min. čitanja
petak, 13. Oktobar 2017.

Bahata glumica trenutno se viđa s dvojicom poznatih frajera

/Instagram

Iako se činilo kako u posljednje vrijeme Hollywood trese groznica prekida, čini se kako se rađaju i nove romanse, a posljednja o kojoj se priča je ona između 28-godišnje glumice Dakote Johnson, zvijezde erotske trilogije "Pedeset nijansi sive" te njezinog 18 godina starijeg kolege Johna Hamma.

Glumica koja u Hollywoodu slovi za vrlo razmaženu i bahatu, s markantnim glumcem nedavno je viđena na večeri u jednom njujorškom hotelu, gdje su prema izjavama svjedoka proveli dva sata te zajedno otišli iz njega. Prvi put uhvaćeni su još u aprilu na proslavi 70. rođendana Eltona Johna, a nakon toga su se i dalje nastavili viđati.

John je 2015. godine prekinuo 18 godinu dugu vezu s Jennifer Westfeldt, a Dakota svoju dvogodišnju vezu s Matthewom Hittom 2016. godine.

No da stvar bude zanimljivija, glumica je samo nekoliko dana nakon večere s Johnom, viđena s još jednim poznatim muškarcem, glazbenikom Chrisom Martinom, frontmenom popularne grupe Coldplay i bivšim suprugom glumice Gwyneth Paltrow, taj put u Los Angelesu.

image
/Epa

Ili je jedan od njih samo prijatelj ili  glumica sjedi na dvije stolice te ocjenjuje tko je bolji, pokazat će vrijeme, piše Index.hr. 

Najnovije