loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Edukacija
Popusti na školski pribor i odjeću sa Debit Mastercard UniCredit karticama  
još 25 min. čitanja
petak, 8. Septembar 2017.

Popusti na školski pribor i odjeću sa Debit Mastercard UniCredit karticama  

Jeste li nabavili sve za školu?

 

  • 5 % popusta na školski pribor u Svjetlostkomerc knjižarama
  • 10% popusta na odabrane modele dječije obuće u prodavnicama Astra, Borovo, Geox, Formentini
  • 10% popusta na cjelokupan asortiman u prodavnicama Okaidi, Mango i Galeb
  • 10% popusta na online kupovinu IT uređaja putem ekupi.ba

 

Jeste li nabavili sve za školu? Ako niste, UniCredit se zajedno sa svojim partnerima pobrinuo za odlične popuste i ugodnu kupovinu.

 

Ukoliko vam nedostaje školski pribor, u svim prodavnicama Svjetlostkomerc-a osigurano je 5% popusta za plaćanje beskontaktnom UniCredit Debit Mastercard karticom. Za kupovinu odjeće i obuće možete posjetiti prodavnice Astra, Borovo, Geox i Formentini, gdje je osigurano 10% popusta na odabrane modele dječije obuće, a u prodavnicama Okaidi, Mango i Galeb  osiguran je popust od 10% na cjelokupan asortiman, osim na artikle koji su već sniženi i koji su na akciji.

 

Za one koji više vole ostati u udobnosti svog doma, na web stranici ekupi.ba obezbijeđen je popust od 10% posto na IT uređaje. Popust vrijedi za prvih 200 kupovina u periodu od 20.08. do 20.10.2017. godine.

  

O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 4,7 milijarde KM i kapitalom od 711,2 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 78  poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 31.12.2016.)

 

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 19 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.