loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Gadgeti
5 razloga zbog kojih ćete poželjeti galaxy A8
još 25 min. čitanja
petak, 12. Januar 2018.

5 razloga zbog kojih ćete poželjeti galaxy A8

/Samsung

Galaxy A8 (2018) novi je član Samsungove serije pametnih telefona galaxy A. Osim prekrasnog ekrana i mogućnosti koje će štedjeti bateriju uređaja, tu su i neke poprilično inovativne funkcije koje ovaj uređaj izdvajaju od ostalih, prenosi tportal.hr.

U Samsungu odavno prave izvrsne ekrane. Galaxy A8 (2018) po tome nije izuzetak. Ekran Infinity koji se proteže od ruba do ruba, omjera stranica 18,5:9, prava je poslastica za ljubitelje fimova, TV serija, igara i multimedije u svim oblicima. Veliki ekran podržava ergonomsko zakrivljeno staklo na stražnjoj i prednjoj strani. Ovo pogotovo dolazi do izražaja kada gledate filmove ili bilo kakav multimedijski sadržaj.

Korisne informacije

Sve prisutniji trend ekrana tankih bezela u svijetu smartfona je zgodna značajka koju, jednom kad probate, više ne zaboravljate. Uostalom, ovome svjedoči veliki uspjeh prijašnjih Samsungovih smartfona s beskonačnim zaslonom koje hvale recenzenti i korisnici diljem svijeta.

Uz dosad spomenute funkcije ekran na modelu galaxy A8 (2018) ima još jednu koja nas posebno veseli: može biti stalno uključen bez pretjerano velike potrošnje baterije, što znači da možemo dobiti puno korisnih informacija na prvi pogled, bez stalnog otključavanja i zaključavanja mobitela. Ako hrpu vremena provodite na društvenim mrežama, cijelo vrijeme bacate pogled u smartfon, a ne želite ga neprekidno paliti i gasiti, Always On je dosta dobro rješenje. Naime, izravna usporedba sa doslovnim paljenjem i gašenjem ekrana je po pitanju potrošnje baterije neusporediva.

Dvostruke prednje kamere još uvijek su razmjerno rijetka funkcija pametnih telefona, pogotovo u ovom cjenovnom razredu. Dvije odvojene selfie kamere na galaxyju A8 (2018) opremljene su senzorima sa 16 i osam megapiksela te otvorom blende f/1.9. Snimaju selfije izbliza sa zamućenom ili jasnom i čistom pozadinom. Portret-mod jedna je od najboljih značajki nove generacije smartfona. Za namještanje bokeh efekta prije ili poslije snimanja tu je funkcija Live Focus. Fotografije možete i personalizirati naljepnicama. Ovo je super funkcija ako ste među sve rastućim brojem korisnika koji smartfone koriste skoro isključivo zbog društvenih mreža.

Virtuelna stvarnost

Galaxy A8 (2018) prvi je Samsungov smartfon u toj seriji koji podržava konzolu za virtuelnu stvarnost Gear VR, što vam otvara mogućnost uranjanja u ne samo sve više igara već i raznovrsnih drugih obrazovnih i zabavnih sadržaja. Gear VR je, za razliku od brojnih konkurenata, iznimno prenosiv i jednostavan za korištenje. Gear VR je vrlo prenosiv, jednostavan i zabavan, za razliku od sličnih proizvoda koji dolaze s hrpom dodatne opreme.

Galaxy A8 (2018) krase elegantni stakleni i metalni okvir te zakrivljene linije zbog kojih meko prianjanja uz dlan za lakše gledanje ili interakciju sa sadržajem na mobitelu. Možete birati između tri boje: crne, orhideja sive i zlatne, a kako bi uživali u svim karakteristikama, predivnim materijalima i dizajnu ovog smartfona, izaberite najbolju opciju za sebe.

Najnovije

22/04/2018 u 2:30 h
Povratak u prirodu
22/04/2018 u 2:00 h
Veganske bjelančevine