loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Gaming
Disney gasi besplatnu igru Marvel Heroes
još 25 min. čitanja
četvrtak, 16. Novembar 2017.

Disney gasi besplatnu igru Marvel Heroes

Marvel Heroes

Tvrtka Disney odlučila je prekinuti partnerstvo s Gazillion Entertainmentom, a žrtva te odluke je igra Marvel Heroes koja će se ugasiti do kraja godine.

Godina 2017. Marvelovim superherojima bila je itekako uspješna, barem što se filmske i televizijske produkcije tiče. U svijetu videoigara situacija je nešto drugačija. Nedavno smo izvijestili kako je Deadpool opet protjeran sa Steama, a sada imamo još jednu tužnu vijest: gasi se besplatna igra Marvel Heroes (Omega).

Disney je odlučio da ovaj F2P naslov više nije u planu ni interesu tvrtke, tako da će servere za isti ugasiti nakon 31. 12. 2107. To znači i prekid partnerstva s tvrtkom Gazillion Entertainment koja je igre s Marvelovim junacima trebala praviti do 2019, pa realno nema šanse da bi igra mogla uskrsnuti u nekakvom drugačijem izdanju.

Developer igre zahvalio se svima koji su ju tijekom zadnje četiri godine podržali. Očito je da nisu predvidjeli ovakav razvoj situacije, s obzirom da su prije svega nekoliko tjedana planirali novi sadržaj povodom izlaska filma Thor Ragnarok. Što se tiče Omega verzije za PS4 i XBOX, ona je izašla tek prije nekoliko mjeseci, no unatoč tome trajat će jednako kao i PC verzija – do kraja godinem, prenosi HCL.HR

Najnovije

21/03/2018 u 7:55 h
Okus Francuske u Sarajevu
21/03/2018 u 6:00 h
Kremasti kolač s makom