loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Gaming
Magla stiže u PlayerUnknown’s Battlegrounds
još 25 min. čitanja
srijeda, 13. Septembar 2017.

Magla stiže u PlayerUnknown’s Battlegrounds

Magla stiže u PlayerUnknown’s Battlegrounds/

Ovonedeljni update za hit pucačinu, PlayerUnknown’s Battlegrounds, donosi novi element koji će značajno izmijeniti gameplayj igre.

Poslije par najava, studio Bluehole je i zvanično najavio dolazak magle, kao vremenske prilike, i uz to je priložio i par fotografija, kako bi igrači stekli utisak šta ih očekuje.

Magla će se, kao i ostali vremenski uslovi,  pojavljivati nasumično, i nije tu samo estetike radi, već u velikoj mjeri smanjuje vidljivost, što i nije strašno za igrače koji su stalno u pokretu, ali će snajpere i kampere primorati da budu dosta aktivniji.

image
Magla stiže u PlayerUnknown’s Battlegrounds/

Za ovaj update je najavljeno i sasvim novo oružje, Mini-14, mali automat sa manjim kalibrom i lakšom kontrolom vatre. Naravno, očekuje nas još više promjena i novina, ali će razvojni studio kompletnu listu objaviti nešto kasnije.

Tokom vikenda, PlayerUnknown’s Battlegrounds je premašio cifru od milion igrača, koji su u jednom trenutku igrali igru, i time se još više pribiližio prvom mjestu najigranijeg naslova u ovoj kategoriji, na čijem se vrhu(za sada) nalazi Dota 2 sa 1.3 miliona igrača, prenosi PLAY.CO.RS

Najnovije