loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Gaming
Xbox One dobiva nekoliko korisnih promjena u novom softverskom ažuriranju
još 25 min. čitanja
nedjelja, 14. Januar 2018.

Xbox One dobiva nekoliko korisnih promjena u novom softverskom ažuriranju

Xbox One

Osim što je prošle godine bio aktivan na polju hardvera kroz lansiranje nove Xbox One X konzole, Microsoft je napravio i neke značajne promjene koje su utjecale na korisničke funkcionalnosti Xbox One platforme. Xbox One tako je postao prva konzola aktualne generacije na kojoj digitalne igre možete poklanjati svojim prijateljima, a postao je i rekorder po broju promijenjenih sučelja.

Microsoft u 2018. planira nastaviti sa softverskim nadogradnjama pa će vlasnicima Xboxa One uskoro dostaviti neke nove opcije u korištenju konzole. Igraći će ubuduće moći postaviti status “ne ometaj”, a u Next Achievements sekciji moći će pogledati koji su im achievementi najbliži ostvarivanju.

Uvest će se i tzv. Mini Game Hubovi, a poradit će se i na community feedu tako da komentari igrača budu lakše vidljivi po aktualnosti. Također će se moći vidjeti tko je lajkao čije komentare i čija je baba što skuhala. Ovo drugo nam zvuči sumnjivo, tako da nas nemojte uzeti za riječ. Konačno, igrači će dobiti više opcija za gašenje konzole pa će se tako moći namjestiti da se Xbox One gasi automatski nakon 1-6 sati neaktivnosti, prenosi HCL.HR