loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Moda i ljepota
Bajkovite kolekcije na Fashion Areni u Mostaru
još 25 min. čitanja
četvrtak, 7. Decembar 2017.

Bajkovite kolekcije na Fashion Areni u Mostaru

Hippy Garden predstavlja novu kolekciju

Drugo izdanje modnog događaja Fashion Arena bit će održano 8. decembra, u 20 sati, u kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBiH u Mostaru, u organizaciji agencije PRimera i Emerika Gudelja.

Arena će i ove godine predstaviti i afirmirati rad mladih dizajnerskih snaga, kao i kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnerskih imena regije.

Ženska elegancija i gracioznost prve su asocijacije na splitski modni dvojac Arileo, koji otvara ovogodišnje izdanje Fashion Arene. Na pisti će predstaviti jesensko-zimsku modnu čaroliju u crnoj, bijeloj i boji cigle i pokazati zašto su majstori elegancije i profinjenosti.

Modna kuća Hippy garden sa Đurđicom Vorkapić predstavlja autorski profiliran opus odjeće. Naglasak je na veličanstvenim haljinama i kaputima, upotpunjenim funkcionalnim pletivom i unikatnim čizmama.

Ponesena jednostavnošću geometrijskog elementa, linijom koju koristi kao upečatljiv detalj, a ne odustajući od slobodne skulpturalne forme, Ljiljana Majkić na Fashion Arenu donosi kolekciju Kišobran. Jedinstvenu i sofisticiranu crnu kombinira sa smeđom, čime dobiva neobičan i nesvakidašnji spoj, ili sa bijelom, čija kombinacija osvježava kompletnu kolekciju.

Kod bh. dizajnera, stiliste i kostimografa Milana Senića u fokusu kreativnog istraživanja su košulje koje kroz dekonstrukciju i strukturalnost dobivaju neke nove interpretacije.

Mostarska dizajnerica Aida Mušinović, vječito inspirirana bajkama, predstavlja kolekciju Fairytale. Kolekcija unikatnih haljina i vjenčanica, ručno rađenih u finalnoj estetskoj obradi, spaja nježnost, romantiku i snagu.

Mostarskim ljubiteljima mode predstavlja se i talentirana dizajnerica Ivana Cvrlje. Njezina unikatna kolekcija prepoznatljiva je po večernjim haljinama, a inspirirana cvijećem, koje je ovaj put preneseno na čipku i bogate tkanine.

Na Fashion Arenu dolazi i romantična i bajkovita kolekcija Lady of The Lake brenda Carol dizajnerice Klare Ivanović, inspirirana pjenom valova i odsjajima vode koji lome svjetlost.

Modnom revijom se predstavlja i Ma Chérie kolekcija torbica dizajnerice Marijane Dukić. Kolekcije će nositi: Džejla Glavović, Dejan Radović, Dino Bubičić, Ivana Ergić, Tea Bošković, Vedrana Lindarić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Meri Benčić, Daniela Mijatović...

Slični tekstovi po tagovima