loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Moda i ljepota
Lagani džemperčić za prohladne dane
još 25 min. čitanja
četvrtak, 14. Septembar 2017.

Lagani džemperčić za prohladne dane

lagani džemper

Svježa jutra i večeri najavljuju dolazak jeseni, ali ljeto se još ne predaje. I dalje možete da nosite omiljene haljine, suknje, čak i šorceve a da preko njih samo ogrnete neki lagani džemperčić. Kraći modeli na kopčanje sjajno idu uz haljine bez rukava koje prate liniju tijela, što može da bude i dobitna poslovna kombinacija. Ako ste ljubitelj ležernijeg stajlinga, asimetrične džempere bez dugmića možete da uklopite i uz farmerice i jednostavnu pamučnu majicu, platnene pantalone, midi ili maksi haljinu i sl. Ove modele slobodno možete da nosite u raznim prilikama, uz patike, espadrile, baletanke, ali i štikle. Za izbor boja imajte na umu da su i dalje u trendu pastelni tonovi, svijetloplava, nježnoroza, bež, svijetlosiva, ali i crvena i boja vina.

Mašne su definitivno omiljeni šik detalj ove sezone, a našle su se čak i na sportskim patikama i elegantnim sandalama od kože, satena ili svile.

Mogu da se vezuju na različite načine, a ako niste tome vični, izaberite model s fiksnom mašnom. Ovaj efektan detalj bolje izgleda na vitkim, dugim nogama.