loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Moda i ljepota
Lakovana koža za ovu sezonu
još 25 min. čitanja
četvrtak, 14. Decembar 2017.

Lakovana koža za ovu sezonu

Kožne pantalone i suknje već su dobro poznat trend, rado smo ga prihvatili i sada su to neki od komada koji važe za takozvane zauvijek moderne. Novina koju donosi ova godina i totalna alternativa jeste povratak lakovane kože. Nošenje lakovane kože nije za one sa slabim srcem. Iako je prije svega asocijacija na rok-zvijezde, ovaj modni momenat namijenjen je prvenstveno smjelijim damama.

image

Brend Isabel Marant je zaslužan za povratak ovog hrabrog novog-starog trenda. Poznati modni brend su slijedili i drugi dizajneri, a street style zvijezde su rado prihvatile ovaj trend. Ukoliko ste umjereni ljubitelj lakovanog, odučite se samo za cipele ili torbu, ako pak volite upadljivije stajlinge - crvene pantalone od ovog materijala su idealan izbor za vas.

Jakna ili mantil također su dobra opcija za one koji žele ekstravagantniji stil, ako je ovo previše za vas, zadržite se na suknjama i pantalonama. Na vama je da izaberete model koji želite, da se osjećate udobno u tome u ovim hladnim zimskim danima. Izbor boje jednog od modela ostaje na vama.