loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Moda i ljepota
Modiana u Sarajevu za istančan ukus kupaca
još 25 min. čitanja
srijeda, 20. Septembar 2017.

Modiana u Sarajevu za istančan ukus kupaca

/Damir Ćumurović

Prestižni modni brendovi od danas su dostupni u okviru nove Modiana prodavnice koja je svečano otvorena u Sarajevu, nedaleko od Vječne vatre. Ovo je 10. Modiana prodavnica u BiH.

Ova multibrend prodavnica površine je 250 kvadrata i nudi jedinstven doživljaj kupovine te širok asortiman poznatih svjetskih brendova.

image
/Damir Ćumurović

Prema riječima Mersije Selimović, direktorice firme Montecristo BiH, u ovoj prodavnici poslovne dame aktuelne modne trendove mogu potražiti u ponudi brendova Gerry Weber i Betty Barclay. Za nešto mlađe dame sklone izazovima Modiana donosi novitete brendova Comma, Fracomina, Guess, Rinascimento, dok za dame koje preferiraju casual stil u ponudi su modni odjevni predmeti marke Brax.

image
/Damir Ćumurović

Isto vrijedi i za ozbiljne muškarce koji u ponudi imaju brend Brax, kao i kolekciju S. Oliver i Lerros. Za mlađe generacije u ponudi je garderoba brendova Kenvelo, Jack and Jones, Lee Cooper, Oniv, Guess, Timeout.

image
/Damir Ćumurović

“Ova Modiana je nešto posebno za Sarajevo i očekujemo da će popraviti modnu ponudu u gradu. Strateški cilj Modiane je da nam je kupac prioritet. Fokus djelovanja svih zaposlenih u Modiani je da kupac uvijek bude zadovoljan, da nađe ono što je tražio u prodavnici i da za svoj novac dobije više nego kod drugih trgovaca tekstilom. Na otvaranju prodavnice je 20 posto popusta na sve brendove”, kazala je Mersija Selimović, zahvalivši Opštini koja im je omogućila da se nađu na ovoj izuzetno povoljnoj lokaciji.

image
/Damir Ćumurović