loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Moda i ljepota
Nakit krasi vanvremenska elegancija
još 25 min. čitanja
petak, 13. Oktobar 2017.

Nakit krasi vanvremenska elegancija

Nove zlatne i srebrene kolekcije poznate zlatarne odraz su umjetničke inspiracije, spoj dizajna i vrhunske vještine majstora zlatara. Elegantan damski stil i savremeni oblici prisutni su u kolekcijama proljeće/ljeto 2017.

Dijamanti traju zauvijek, kao što će trajati i zaljubljenost u zlatnu kolekciju BB. Moćna kombinacija bijelog zlata i brilijanata osvaja na prvi pogled, a na simboličan način predstavlja sreću i vjernost u ljubavi. U minucioznoj izradi kolekcije BB vidljiva je sva vještina i posvećenost dizajnera i majstora zlatara koji kombiniraju tehnike ručne izrade i savremenih tehnologija. U kolekciji su prsten, naušnice i ogrlica.

Srebrena kolekcija Art Deco odaje počast kreativnom izrazu koji je spojio umjetnost i svakodnevni dizajn. Oblik je u središtu pozornosti ove kolekcije namijenjene ljubiteljima dizajna i umjetničkog izraza. U kolekciji koja je izrađena od vrhunskog rodiniranog srebra i Svarowski kristala su ogrlica i prsten. Savršeni spoj jednostavnosti i snage. U svakoj kutiji za nakit svoje mjesto mora pronaći kolekcija koju krasi elegancija.

Najnovije