loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Moda i ljepota
Naušnice možete lako iskombinovati
još 25 min. čitanja
subota, 20. Januar 2018.

Naušnice možete lako iskombinovati

Što smo bliže novoj modnoj sezoni, jača naša potreba za promjenama u ormarima i biranjem novog nakita i modnih dodataka. Naušnice su nešto što ne prestajemo nositi bez obzira na nove sezone i trendove, a jedino što se koliko-toliko mijenja je njihov dizajn. Hoop naušnice nisu novitet u modnoj industriji.

image

Pojavile su se već u kasnim 80-ima i ranim 90-ima kada su se u svijetu poznatih mogle vidjeti na gotovo svim ušnim resicama. A zašto su toliko popularne još i danas? Prije svega, vrlo ih je lako iskombinirati uz sve, od bluza, do maksi haljina i casual outfita, a morate priznati da gotovo uvijek izgledaju jako dobro.

image

Hoopovi su bili sveprisutni i na sedmicama mode u prošlu jesen, kada je Michael Kors predstavio zlatnu oversized i tešku verziju naušnica, Fendi je eksperimentirao s bojama, a Marc Jacobs je otišao najdalje i miksao je nekoliko ringova jedne na druge, s bojama i teksturama. Sada kada znate da se ovaj klasični modni dodatak vratio u modu (ili možda nikada nije ni izašao), vrijeme je da izaberete novi par.

Najnovije