loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Moda i ljepota
Stižu atraktivne animal-naljepnice
još 25 min. čitanja
srijeda, 11. Oktobar 2017.

Stižu atraktivne animal-naljepnice

Ukoliko ste ljubitelj dizajna animal-naljepnica, onda možete zahvaliti Gucci 2017. kolekciji koja je sva u znaku majica, džempera i jakni sa kucama i macama na sebi. Ovi komadi odjeće izgledaju moderno, a posebno su atraktivni ako ih kombinujete sa leopard-šarama na obući ili na torbama kao dijelu vašeg redovnog izgleda.

image

Tu si i tufne, koje će dodati retro-notu vašem jesenjom stilu. Predlažemo da ih kombinujete sa neočekivan dezenima, poput onih cvjetnih ili na pruge. Farmerice plus fufne su također odličan spoj. Ukoliko ste ipak ljubitelj mirnijeg modnog stila, možete ga osvježiti i detaljem sa ovim dezenom, naprimjer ešarpom.

A, za neku večernju priliku u kojoj treba da budete elegantni i zavodljivi, razmislite o dugoj svilenoj haljini na sitne tufne u neutralnoj pastelnoj boji.

Military stil ponovo. Ovaj trend je definitivno u fokusu ove jeseni. Također retro, ali i inovativan, jer ga viđamo u različitim bojama, kombinacijama, kao i od različitih materijala. Na vama je da izaberete ono što će vam odgovarati u ovim hladnim jesenjim danima.

Najnovije

21/03/2018 u 7:55 h
Okus Francuske u Sarajevu
21/03/2018 u 6:00 h
Kremasti kolač s makom