loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Moda i ljepota
U jednoj boji izgledajte efektno
još 25 min. čitanja
srijeda, 15. Novembar 2017.

U jednoj boji izgledajte efektno

Poigrajte se novim trendovima na malo drugačiji način. Ove jesenje i zimske sezone trendovi su donijeli kao nikada do sada razigrane boje, od žute, zelene, preko crvenih i ljubičastih nijansi.

Crna, siva, bijela su uvijek tu i njima se uvijek vraćamo, ali kada poželimo da se poigramo, a da ostanemo stilski vjerne svom jednostavnom stilu, gotovo minimalističkom, možemo praktikovati monohromatski.

image

Ako niste ljubitelj šarenih odjevnih kombinacija za svakodnevni stil, ove trikove možete ponijeti kada imate neku priliku, poput rođendana ili vjenčanja. U pitanju su odjevne kombinacije od glave do pete u istoj boji, a nećete vjerovati koliko to može da izgleda efektno.

Nije novost da sve žene vole da se utople i zbog toga nosimo velike džempere, čak im se i radujemo. Pleteni, sa rolkom ili bez nje, dugački ili kratki i, naravno, oni neizbježni koje nosimo kao haljine u najhladnijim danima. Oni su i dalje u modi, ali načini na koje ih stilizujemo su se malo promijenili, i to nabolje. Pronađite inspiraciju koja će vama najljepše stajati.