loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Ona i on
5 stvari koje su okidač za nevjeru
još 25 min. čitanja
petak, 17. Novembar 2017.

5 stvari koje su okidač za nevjeru

/Ilustracija

Gledanje isključivo vlastitih interesa. U svim međuljudskim odnosima, pa tako i onim ljubavnim, bitni su razumijevanje, uvažavanje tuđih želja i kompromisi. Ako ste bezobzirna, sebična i egocentrična osoba koja insistira da je uvijek sve vama po volji, nemojte se iznenaditi ako i on počne misliti samo na sebe.

Vječiti prigovori na sve i svašta. Svakoga od nas kao kompletne ličnosti izgrađuju mane i vrline. Kako ne postoji čovjek bez mana, sigurno ih ima i on. No nemojte mu stalno prigovarati zbog svake sitnice i raditi slona iz buhe! Mane koje kod njega primjećujete teško ćete promijeniti pa ih naučite prihvatiti, za vaše dobro. Budete li sretni zbog njegovih vrlina i to mu otvoreno pokazivali, i on će biti sretan kraj vas, prenosi magazin Cosmopolitan.

Nedovoljna briga o sebi. Mnoge se žene u vezi opuste jer razmišljaju na način da sada kada imaju dečka/supruga ne moraju baš uvijek biti sređene kao da idu na neki poseban događaj. Nemojte misliti da smatramo kako u svakom trenutku života trebate izgledati ultraglamurozno, ali bitno je da ne zaboravite u kakvu se osobu vaš partner zaljubio. Vodite brigu o svome tijelu i higijeni i neka vam svaki dan bude nova prilika da ga još jednom zavedete!

Nedostatak interesa za partnera. Ako u njegovom društvu često pokazujete nezainteresiranost za nešto o čemu govori, on će to itekako primjetiti. Ne morate cijelo vrijeme gledati u njega bez treptanja i truditi se memorirati svaku njegovu riječ, ali mu dajte do znanja da vam je u njegovom društvu zanimljivo. Nitko ne voli osjećati se kao da razgovara sa zidom!

Ljubomorni ispadi. Doza ljubomore je poželjna dok god se radi o zdravoj, malenoj dozi ljubomore. No ukoliko ga konstantno ispitujete o svakom njegovom koraku, pozivu, poruci ili izlasku, moglo bi mu prekipjeti. Vrlo lako bi mogao dobiti ideju da vas doista prevari - na neki bi način bio na dobitku, a i ovako i onako mu ne vjerujete pa zapravo nema što izgubiti!