loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Ona i on
Društvene mreže vas razdvajaju? Evo šta možete da preduzmete
još 25 min. čitanja
utorak, 13. Februar 2018.

Društvene mreže vas razdvajaju? Evo šta možete da preduzmete

/Pixabay

Previše vremena na društvenim mrežama danas predstavlja jednu od stvari zbog kojih se parovi veoma često svađaju. A sve to može uzrokovati i ozbiljnije probleme u odnosu. Mi vam donosimo najdjelotvornija rješenja u ovakvim situacijama. Ne dozvolite, ipak, da stvarni život pati zbog virtuelne stvarnosti.

Djeljenje

Vrlo često se viđenje onoga šta se dijeli preko Instagrama, Facebooka ne podudara kod oba partnera. To je žarište mnogih problema. O svemu popričajte na miru, hladne glave, dogovorite se šta se smije, šta ne, da li da vas partner taguje, da li za to treba da tarži vašu dozvolu i slično.

Lošiji seks

Istraživanja, kako prenosi B92, pokazuju da je sve više mladih ljudi sklono da provjerava društvene mreže čak i tokom seksa. To je zaista loše za vaš odnos, zato ako ne možete da odolite ni tokom intime, isključite telefon. Razmislite i da vam telefoni budu isključeni kada provodite kvalitetno vrijeme zajedno. Ako možete u kinu, možete i kada ste vas dvoje sami?

Ljubomora

Jedan "like" ili komentar koji možda ne znači ništa može da pokrene veliku svađu, a o porukama da ne pričamo. Ljubomora zbog interakcije na društvenim mrežama sve je češća, a često je povod i za raskide i razvode. Shvatite da je u pitanju ipak virtelna realnost, tu nema mjesta baš uvijek panici, ali držite se na odmjerenom rastojanju. Ne treba ni skroz da "gledate" kroz prste partneru.