loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Ona i on
Jedino je ovaj znak u krevetu vatreniji od Škorpije
još 25 min. čitanja
subota, 12. Avgust 2017.

Jedino je ovaj znak u krevetu vatreniji od Škorpije

/Ilustracija

Škorpije slove za boginje seksa, ali ako ste sa ovim znakom Zodijaka "ušli u priču", sigurni smo da ste primijetili njegov izuzetan seksualni apetit i takmičarski duh - u krevetu.

Riječ je, naravno, o Lavu.

Za razliku od mnogih horoskopskih znakova koji se mogu pohvaliti neiscrpnom energijom, Lav ima, po mišljenju mnogih, jednu posebnu osobinu. Kao vatreni znak, Lav obožava da se dokazuje, te će vam u krevetu pokazati svoj takmičarski duh. On jednostavno uvijek hoće da bude bolji od drugih.

Samim tim, Lav će uložiti mnogo napora da uspije u tome. Vježbaće, razgovaraće i tražiće nove načine kako bi u potpunosti zadovoljilo svog partnera.

Lav osvaja svojim stavom, a krasi ga osmijeh na koji rijetko ko može da ostane imun. Zahvaljujući njegovom neumornom duhu, on zna sva cool mjesta u gradu, na koja će vas sigurno voditi kako bi vas očarao. Naravno, on od partnera traži potvrdu, te mu slobodno malo laskajte - ali nikada ne pretjerujte kako se ne bi uobrazio.

Kao pravi zavodnici, Lavovi će učiniti sve kako biste se osjećali posebno, a riječ "blam" za njih ne postoji. Lavovi obožavaju da budu u centru pažnje i ne znaju šta je trema, pa vas to može iritirati u svakodnevnom životu. Što se tiče seksa, to će značiti da je spreman da isproba sve, bez ikakvog straha.

Tagovi