loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Život
Velika regionalna ženska konferencija Pro-femina u Beogradu
još 25 min. čitanja
ponedjeljak, 16. April 2018.

Velika regionalna ženska konferencija Pro-femina u Beogradu

Ženske teme/Nikola Mitić

Velika regionalna ženska konferencija i jedna od najznačajnijih - Pro-femina: Šta žene žele, održat će se 18. aprila u Beogradu u hotelu Holiday Inn.

Ovogodišnje cjelodnevno okupljanje žena iz regije u fokus ponovno stavlja sve one važne ženske teme.

"S relevantnim stručnjakinjama iz čitave regije i ove godine razgovaramo o svim onim temama koje sačinjavaju život jedne žene - od ljubavi i majčinstva, preko obrazovanja, karijere, kulture, do ljepote i njege. No, ove godine, ipak poseban fokus stavljamo na žene u businessu, žensko poduzetništvo, solidarnost i edukaciju", poručuju organizatorice ove izuzetno popularne ženske konferencije sa Lidijom Ćulibrk na čelu.

"Pro Femina je prilika da se žene nađu zajedno i prodiskutiraju o aktualnim temama. Ovo je šansa za povezivanje žena i osnaživanje u međusobnoj, face to face komunikaciji koja je u današnje vrijeme sve rjeđa među zaposlenim ženama", naglašava Ćulibrk, a konferencija se ove godine održava 6. put zaredom.

Na ovogodišnoj Pro-femini će se ponovno okupiti relevantne stručnjakinje iz svijeta businessa, medija, kulture i obrazovanja, znanosti, zdravlja i mode iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i šire.

Sve će one diskutirati u panelima i sudjelovati u izlaganjima u sklopu zanimljivih tematskih cjelina poput “U ringu: 5 ženskih priča o uspjehu”, “Tips & Tricks za poslovnu ženu: Preživjeti dan na poslu, pa odmah zatim uskočiti u privatni život?”, “Macho žene: Nove junakinje srpskih serija i filmova”, “Trendovi u industriji ljepote: Anti-aging i diskretne estetske korekcije”.

No, ni to nije sve. U sklopu programa, bit će dodijeljene i prigodne Pro-femina godišnje nagrade. Uz svaku kotizaciju koja iznosi simboličnih 20 eura, svaka učesnica dobiva i prigodne darove i poklon-pakete tvrtke Catrice Cosmetics i učešće u jednoj od svakako najznačajnijih regionalnih ženskih konferencija u 2018. godini.

Najnovije