loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Crna hronika
Akcija Avatar: Narkogrupa ide u pritvor
još 25 min. čitanja
četvrtak
7. Decembar 2017.

Akcija Avatar: Narkogrupa ide u pritvor

Pritvor je određen Stefanu Petroviću, Božidaru Maksimoviću, Firasu Hodžiću, Sanidu Ćulumu, Aleksandru Stanišiću i Denisu Handan i to zbog sumnje da bi, boravkom na slobodi mogli da utiču na svjedoke i da ponove krivično djelo
Akcija Avatar: Narkogrupa ide u pritvor
U akciji Avatar uhapšeno 13 osoba

Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor šestorki uhapšenoj u okviru akcije Avatar koja je provedena u cilju sprečavanja šverca droge na području Banje Luke, Laktaša, Trebinja i Kotor-Varoši.

Pritvor je određen Stefanu Petroviću, Božidaru Maksimoviću, Firasu Hodžiću, Sanidu Ćulumu, Aleksandru Stanišiću i Denisu Handan i to zbog sumnje da bi, boravkom na slobodi mogli da utiču na svjedoke i da ponove krivično djelo.

Svima je na teret stavljeno da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

U akciji su uhapšeni Tomislav Ateljević, Ernad Alagić, Benedi Đukanović, Vladimir Vranješ i Branislav Ćulibrk ali su oni nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode.

Istragom koju nastavlja banjalučko Tužilaštvo obuhvaćen je i Goran Milanović, koji se već nalazi u pritvoru zbog ranije počinjenog krivičnog djela.

Akcija Avatar je pokrenuta početkom augusta ove godine a osumnjičenoj grupi se na teret stavlja da su od 1. juna do 5. decembra ove godine nabavljali i prodavali marihuanu, spid i kokain korisnicima u Banjoj Luci. Tokom akcije od osumnjičenih je oduzeto skoro tri kg droge.