loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Crna hronika
Krvavi sukob u stanu
još 25 min. čitanja
srijeda
11. Oktobar 2017.

Krvavi sukob u stanu

Sukobu između M. B. i A. M. nije niko prisustvovao, a oni još nisu saslušani jer se obojica nalaze na liječenju u UKC u Tuzli, tako da još nisu poznati razlozi njihovog sukoba
Krvavi sukob u stanu
Krvava tuča u tuzlanskom naselju Bulevar/Tuzlanski.ba

Dvije osobe su povrijeđene u međusobnom sukobu koji se desio u tuzlanskom naselju Bulevar. Tom prilikom M. B. (26) je zadobio više uboda nožem u grudi, dok je 25-godišnji A. M. ranjen u nogu iz pištolja.

Do incidenta je došlo u stanu koji je iznajmio M. B. u Ulici Radeta Peleša. Sukobu između M. B. i A. M. nije niko prisustvovao, a oni još nisu saslušani jer se obojica nalaze na liječenju u UKC u Tuzli, tako da još nisu poznati razlozi njihovog sukoba.

Policiji su ljekari Hitne pomoći prijavili kako pomoć pružaju dvjema osobama, od kojih je jedna došla sa prostrelnom ranom, dok je druga imala povrede nanesene nožem.

B. M. je u bolnicu primljen sa ubodnim ranama i koje su okarakterisane kao teške povrede opasne po život, te je zadržan na Klinici za hirurgiju, dok je M. A. zbog prostrelne rane noge primljen na Kliniku za ortopediju.