loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Crna hronika
Poginuo vozač golfa
još 25 min. čitanja
nedjelja
13. Avgust 2017.

Poginuo vozač golfa

Bojan Vasiljević iz Rogoušića kod Pala se sudario s autobusom u Ljubogošti kod Pala i poginuo
Poginuo vozač golfa
udes noć ilustracija/

Jedna osoba je poginula a više ih je povrijeđeno u subotu, u udesima na drumovima u BiH. Poginuo je Bojan Vasiljević (27) iz Rogoušića kod Pala, kada se vozeći golf A4, u Ljubogošti kod Pala sudario sa autobusom firme Kondor kojim je upravljao Č.R. iz Bijeljine. Do nesreće je došlo u subotu u 22.25 sati kod restorana Dva goluba.

Do nesreće je došlo kada je golf iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa autobusom.

Pored toga, četiri osobe su povrijeđene u nesreći koja se dogodila u 11.40 sati, u naselju Mihatovići kod Tuzle, kada je vozač kombija izgubio kontrolu nad vozilom, koje je sletjelo s ceste i prevrnulo se.

Nakon sudara tri vozila u mjestu Golubinja, na magistralnom putu M-17 Zenica – Žepče, pet osoba je odvezeno u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Četiri osobe zadobile su lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi na Igmanu. Do nesreće je došlo u subotu u poslijepodnevnim satima, kada je kombi iz još neutvrđenih razloga sletio s ceste, prilikom čega su povrijeđene osobe koje su se nalazile u vozilu.