loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Crna hronika
U prevrtanju traktora poginuli Mirko i Dubravko Božić
još 25 min. čitanja
ponedjeljak
17. Juli 2017.

U prevrtanju traktora poginuli Mirko i Dubravko Božić

Povrijeđenom Drašku Božiću, inače sinu, odnosno bratu stradalih, pomoć je ukazana u banjalučkoj bolnici 
U prevrtanju traktora poginuli Mirko i Dubravko Božić
Ilustracija

Dvije osobe poginule su u nedjelju navečer kada se u mjestu Dragočaj, zaseoku Pavlovača, kod Banje Luke, na zemljanom putu prevrnuo traktor.

Kako smo već objavili, stradali su otac i sin, a povrijeđen je drugi sin, odnosno brat stradalog. Iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva u ponedjeljak je saopćeno da su život izgubili Mirko Božić (1937) i Dubravko Božić (1974), dok je povrijeđen Draško Božić (1970), svi iz Dragočaja.

- Povrijeđenom je pružena ljekarska pomoć i on je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske - Banja Luka. Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurna tužiteljica Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka. Dežurna tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti pomenutog događaja. Također, naložen je i vanjski pregled tijela smrtno stradalih koji će biti obavljen u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, potvrđeno je iz banjalučkog Tužilaštva.