loader_50x90
loader_50x90
logo
Almy otvorio salon keramike za svačiji džep
još 25 min. čitanja
subota
12. Avgust 2017.

Almy otvorio salon keramike za svačiji džep

Radi se o novootvorenom objektu u naselju Pečuj. Zaokružena ponuda proizvoda za kuću na jednom mjestu
Almy otvorio salon keramike za svačiji džep
Moderni salon keramike u Zenici 

U salonu CERALMYCO nude i usluge dizajniranja. Pomažu kupcima prilikom kupovine, dajući im ideje šta da kupe

Zenica je nedavno dobila salon keramike koji svojom ponudom odudara od svih drugih u našoj zemlji. Radi se o CERALMYCO-u, novootvorenom objektu kompanije Almy u naselju Pečuj u prizemlju zgrade u kojoj se nalazi salon namještaj Bellona.

Proizvodi

 

- Ovo je trenutno najrenomiraniji salon keramike u srednjoj Bosni, a možda i šire. Prostire se na površini od 1.500 metara kvadratnih. Sadrži program keramičkih pločica, sanitarni program i sve ostale propratne programe za kupatila, podove, laminate, parkete, tepihe i itisone. U samom salonu je zaposleno deset ljudi, kazao nam je Emin Oskačak, voditelj prodaje salona CERALMYCO.

Na jednom mjestu može se pronaći sve za kupatilo, ali i ostale dijelove stambenog prostora. Ljudi nemaju potrebu više ići izvan Zenice da bi nabavili neke kvalitetne materijale ili pak tražili neke jeftinije. Jer, ovdje imaju materijale za svačiji džep.

- Mi smo zaokružili ponudu, ne samo u smislu da ne morate ići po ove materijale u druga mjesta nego smo i cjenovno zaokružili ponudu. Ima tu od onih jeftinijih programa, pa do onih najprestižnijih, najkvalitetnijih programa. Ovdje su vrata otvorena za sve, istakao je Oskačak.

Ono čime se posebno mogu pohvaliti u CERALMYCO-u su keramičke pločice u velikim dimenzijama, sa specifičnim debljinama. U raspoloživosti su pločice dimenzija metar puta tri metra, debljine pet, osam ili 12 milimetara. To je, tvrde, nešto što niko u Bosni i Hercegovini ne može ponuditi.

Kapaciteti

 

Tu su i usluge dizajniranja koje nude u salonu. Oni svim kupcima pružaju pomoć i podršku prilikom kupovine. Ukoliko nemaju ideju, to im nudi dizajner Almyja.

Alen Seferović, rukovodilac marketinga kompanije Almy Zenica, objasnio je da je kompanija u 2017. godini proširila kapacitete. Osim novootvorenog salona keramike CERALMYCO, otvorena je nova benzinska pumpa u Sarajevu. Tu su brendovi Baumy, AlmyBeton koji iz dana u dan povećavaju kapacitet proizvodnje, AlmyBeton je dobio novu betonaru u Hadžićima. Kompanija se iz dana u dan širi. Trenutno imaju više od 400 uposlenih. MIRZA DAJIĆ