loader_50x90
loader_50x90
logo
Mirisna kartica Addiko banke i u Banjoj Luci
još 25 min. čitanja
srijeda
16. Maj 2018.

Mirisna kartica Addiko banke i u Banjoj Luci

Nastojimo našim klijentima ponuditi nešto više i drugačije, prateći digitalne, ali i druge trendove, kazao je Pečenko
Mirisna kartica Addiko banke i u Banjoj Luci
Prva Addiko beskontaktna debitna kartica

Klijenti Addiko Bank a.d. Banja Luka od danas su u prilici ugovoriti Addiko Debit MasterCard®, prvu Addiko beskontaktnu debitnu karticu, koja osim beskontaktne tehnologije plaćanja ima i poseban dizajn. Addiko Debit Mastercard® ima još jednu, zaista jedinstvenu inovaciju sa stilom – naime, kartica ima miris jagode.

„Nastojimo našim klijentima ponuditi nešto više i drugačije, prateći digitalne, ali i druge trendove. Ovaj put se radi o jedinstvenom kartičnom proizvodu za plaćanje sa stilom koji je vertikalnog dizajna, što je jedinstven slučaj na prostoru regiona. Takođe, klijenti tokom kupovine uživaju i u mirisu, s obzirom na to da je Addiko Debit MasterCard ®jedina kartica koja miriše", istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, te dodao da je plaćanje ovom karticom na internetu je znatno sigurnije, s obzirom na to da imaju implementiranu Addiko sigurnu kupovinu zasnovanu na MasterCard SecureCodu.

Ovo je prva kartica iz MasterCard porodice koja je u ponudi Addiko Bank ad Banja Luka. Svi novi klijenti će dobiti po otvaranju tekućeg računa ovu novu karticu, a postojećim klijentima će, u skladu sa planiranom dinamikom, biti bez naknade zamijenjene postojeće kartice, novom Addiko Debit MasterCard®.