loader_50x90
loader_50x90
logo
Mostar: Obnovljeni Bingo sutra otvara svoja vrata
još 25 min. čitanja
četvrtak
12. Oktobar 2017.

Mostar: Obnovljeni Bingo sutra otvara svoja vrata

Centar je površine 11.660 kvadrata, od čega hipermarket zauzima površinu od devet hiljada kvadrata, dok ostatak prostora otpada na igraonicu Bambino, te moderno uređen restoran i poslovne prostore
Mostar: Obnovljeni Bingo sutra otvara svoja vrata
Bingov objekat u Mostaru/

U Mostaru će sutra svečano biti pušten u rad rekordno brzo izgrađeni objekat Binga, na istom mjestu na kojem se nalazio nekadašnji, u aprilu do temelja izgorjeli objekat ove kompanije. Centar je u osnovici površine 11.660 kvadratnih metara, od čega hipermarket zauzima površinu od devet hiljada kvadrata, dok ostatak prostora otpada na igraonicu Bambino, te moderno uređen restoran i poslovne prostore koji su se i ranije nalazili u centru. Novi Bingo donosi i niz noviteta, pa će se na dijelu zemljišta pored parkinga, izgraditi retail park u sklopu kojeg će se uskoro otvoriti poslovnice dm-a, Deichmanna, Waikikija i Sport Visiona.

Goste će zabavljati zvijezda narodne muzike Adnan Jakupović, a zagarantovana je i dobra zabava za najmlađe uz maskote i zanimljive igre, promocije i degustacije Bingovih poslovnih partnera, poklon-pakete i neizostavne popuste.

Obnovljeni tržni centar Binga u Mostaru bit će najveći i najmoderniji opremljeni centar ove kompanije na području Hercegovine i šire. Bingo za Mostar, prema riječima ministra turizma i trgovine HNK-a Ajdina Teletovića, ima poseban značaj jer pored najveće lepeze bh. proizvoda koji su zastupljeni na jednom mjestu, ovaj trgovinski gigant u Mostaru zapošljava oko dvije stotine radnika.