loader_50x90
loader_50x90
logo
Otvorena poslovnica Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Nova Otoka
još 25 min. čitanja
petak
12. Januar 2018.

Otvorena poslovnica Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Nova Otoka

Nastavak širenja rasprostranjene mreže Raiffeisen banke na bh. tržištu
Otvorena poslovnica Raiffeisen banke u sarajevskom naselju Nova Otoka
Sa otvaranja poslovnice Raiffeisen banke

Uz prisustvo klijenata, poslovnih partnera, predstavnika medija te predstavnika banke svečanim presijecanjem vrpce je zvanično obilježen početak rada nove poslovnice Raiffeisen banke u Sarajevu.

image
Usluga visokog kvaliteta/Didier Torche

- Ponosni smo što smo svečano obilježili otvorenje naše nove poslovnice u najmnogoljudnijoj sarajevskoj opštini te što će od sada široka paleta usluga banke za fizička i pravna lica biti dostupna na još jednoj modernoj i pristupačnoj lokaciji. Klijentima nastojimo pristup našim uslugama učiniti jednostavnijim i maksimizirati njihovo pozitivno iskustvo prilikom posjete Raiffeisen poslovnicama. Iako razvoj tehnologije postavlja drugačije standarde bankarskog poslovanja kojima kontinuirano nastojimo odgovoriti prilagođavanjem ponude banke u oblasti digitalnih servisa, pri tome ne zanemarujemo ni zahtjeve naših klijenata koji s bankom žele poslovati na tradicionalan način, putem poslovnica, kazala je Mirha Hasanbegović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Tim nove poslovnice kojim rukovodi Almira Kokanović će klijentima biti na raspolaganju kako bi njegujući čvrste partnerske odnose pružili uslugu visokog kvaliteta te pronašli što adekvatnija finansijska rješenja. Dodatna pogodnost za klijente kojima u ovoj poslovnici do 5. februara 2018. godine bude odobrena bilo koja vrsta kredita je da banka neće obračunavati naknadu za obradu kredita.

image

Poslovnica se nalazi na adresi Džemala Bijedića 129, u naselju Nova Otoka, a usluge će klijentima pružati radnim danima od 8 do 16 sati, te subotom od 8 do 13 sati. U okviru poslovnice klijentima je 24 sata dnevno na usluzi i vanjski Cash Point bankomat koji pored isplate omogućava i uplatu novca.