loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Region
Ubistvo u Novom Sadu: Muškarac napadnut u svojoj kući upucao napadača
još 25 min. čitanja
subota
13. Januar 2018.

Ubistvo u Novom Sadu: Muškarac napadnut u svojoj kući upucao napadača

Mladić P. K. (27) upao je u kuću i nožem izbo A. R. (39) koji je zatim uzeo pištolj i upucao ga na licu mjesta
Ubistvo u Novom Sadu: Muškarac napadnut u svojoj kući upucao napadača
Obračun u novosadskom naselju Salajka/ras

Mladić P. K. (27) ubijen je večeras oko 20.30 sati u novosadskom naselju Salajka, pošto je prethodno nožem ubo A. R. (39) u njegovoj kući, nakon čega je povrijeđeni dohvatio pištolj i pucao u napadača, saznaje Blic.

image
Policija radi uviđaj/ras

Do pucnjave je došlo oko 20.30 sati, a P. K. upao je u kuću i nožem izbo A. R, koji je zatim uzeo pištolj i upucao ga na licu mjesta, nezvanično saznaje Blic.

Kako nam je potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihove dvije ekipe intervenisale su večeras na mjestu pucnjave. Ljekari su samo mogli da konstatuju smrt mladića koji je upucan, dok je povrijeđeni A. R. sa višestrukim ubodnim ranama, ali u svjesnom stanju, prevezen u Klinički centar Vojvodine.

image
Uviđaj nakon pucnjave/ras

Jake snage policije blokirale su Ulicu Đorđa Žličića u kojoj je došlo do vatrenog obračuna i trenutno se obavlja uviđaj na licu mjesta.

Kako se može čuti od šokiranih komšija, ubijeni mladić najverovatnije je pokušao da opljačka kuću, pri čemu ga je A. R. zatekao, a nakon toga je uslijedio krvavi obračun. Međutim, kako Blic saznaje, ubistvu nije prethodio pokušaj pljačke, a ubijeni i ubica od ranije su se poznavali i imali su neraščišćene račune.

Komšije u čudu gledaju na ovaj događaj, navodeći da je u pitanju miran kraj, a da je stanica policije samo stotinjak metara udaljena od kuće u kojoj se odigrao obračun.