loader_50x90
loader_50x90
logo
Rubrika: Košarka
Dule se javio iz bolesničke postelje: Odsustvo mi teže pada od gangrene
još 25 min. čitanja
petak
18. Avgust 2017.

Dule se javio iz bolesničke postelje: Odsustvo mi teže pada od gangrene

Duško Vujošević morao je da napusti reprezentaciju BiH i vrati se u Beograd.
Dule se javio iz bolesničke postelje: Odsustvo mi teže pada od gangrene
Muhamed Tunović/OSLOBOđENJE,

Dijabetes i bolovi u prstima noge spriječili su selektora BiH da poslije pobejde u Slovačkoj vodi ekipu u ključnom meču pretkvalifikacija za SP u Armeniji, javlja Blic

– Teško mi je i zbog bolova i zato što neću biti sa momcima koje sam toliko zavolio, stvorio odnos i koji su toliko talentovani – bile su prve riječi iskusnog stručnjaka za Blicsport.

Šta se desilo u Slovačkoj?

– Još po dolasku u Bratislavu osjetio sam bolove. Odradio sam trening, ali na utakmici nisam više mogao da stojim, nego sam veći dio presjedeo. Odveli su me u bolnicu i ustanovljena je gangrenoznost četvrtog prsta zbog problema sa šećerom. Ispitivanja su pokazala, da je uz bolove, taj dio počeo da modri, ali i da nema tromba. Ljekarskim konsultacijama je dogovoreno da moram u Beograd na terapiju hiperbaričnom komorom. Zahvaljujući gospodinu Tomiću koji je vlasnik tih uređaja, odnosno doktoru Tomi Jovanoviću ulazim u tretman – kaže Vujošević koji se opet vraća na svoj teren.

Vujošević žali što nije sa ekipom.

– Hvala ljudima iz KSS BiH. Dani su mi i za redovnu dijalizu, ali mi je najteže što nisam sa momcima koji imaju talenta i karaktera. Od Muse sa kojim sam izgradio odličan odnos pa do svih ostalih. Vjerujem u njih i ako Jermeni umjesto jednog, imaju tri Amerikanca sa njihovim pasošem – poručio je Vujošević za Blicsport.